BlogRead the Latest News

 

Tweedehands & jaarlijkse wagens

Garage VDS heeft een ruim aanbod aan tweedehandswagens.
Wij besteden veel aandacht bij de selectie voor ons aanbod.
De wagens moeten in een zeer degelijke staat zijn en voldoen aan alle wettelijke normen. Uiteraard zijn het koetswerk en het interieur daarbij ook zeer belangrijk.
De prijs is steeds in overeenstemming met de kwaliteit van de wagen (het type, bouwjaar en het aantal gereden kilometers).
Al onze wagens zijn gekeurd en krijgen een onderhoudsbeurt voor verkoop. Wij gebruiken uitsluitend verkoopscontracten van Federauto. "U bent dus gerust als u bij ons vertrekt met uw tweedehandse wagen."

Ook auto-salonaanbiedingen op jonge tweedehandse wagens

Waarom Winterbanden

De herfst is het seizoen waarin hevige regenbuien en vallende bladeren zorgen voor natte en gevaarlijke wegen. De belangrijkste oorzaak van auto-ongevallen tijdens de winter is de slechte voorbereiding op de typische weersomstandigheden in het najaar. Dankzij nieuwe technologieën en grondstoffen zijn winterbanden niet alleen uitermate geschikt voor gebruik tijdens winterse omstandigheden, zoals de reis naar de wintersportgebieden, maar vooral ook in het klimaat van de Benelux.

Voordelen van winterbanden

Een belangrijk pluspunt is niet alleen de sterk verbeterde prestaties tijdens nat weer, maar vooral ook de betere rij-eigenschappen en toegenomen veiligheid bij lagere temperaturen. Daarnaast zorgt de verminderde kans op autoschade en verlies van no-claim voor een aanzienlijke kostenbesparing. Ook gaan uw zomerbanden op deze manier tweemaal zo lang mee.

Met name de laatste jaren is het aantal verkochte winterbanden omhoog geschoten. De nieuwe generatie winterbanden is net zo geruisloos en comfortabel als zomerbanden en ook de duurzaamheid ligt op hetzelfde niveau. Winterbanden zijn - ook in de Benelux - geen overbodige luxe. Winterbanden zijn gemaakt voor de weersomstandigheden tijdens het rijden in de herfst- en wintermaanden: lagere temperaturen, veel neerslag.

Login

Who's Online

We hebben 45 gasten en geen leden online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok