BlogRead the Latest News

 

Winterwielen

Winterbanden sets op stock

Wij hebben nog voor diverse merken en type wagen wintersets op stock.

Setjes vanaf 250€

Opel neemt stappen

Opel start offensief op gebied van brandstofverbruik en emissies.
Opel neemt op eigen initiatief een volgende stap om te voldoen aan toekomstige emissie­normen, zowel op het gebied van CO2 als NOx. Met ingang van het tweede kwartaal van 2016 zal Opel, behalve de resultaten van de huidige officiële verbruiks- en emissietests, ook de verbruiksmeting volgens de ‘Worldwide Harmonized Light Duty Vehicles Test Procedure’-cyclus (WLTP) publiceren. Tevens zijn dieselingenieurs begonnen met een initiatief tot verbetering van de SCR-techniek (Selective Catalytic Reduction) voor dieselmotoren om de uitstoot van NOx verder te reduceren. Opel doet dit op eigen initiatief, ter voorbereiding op de zogeheten ‘Real Driving Emissions’-wetgeving (RDE), die per 2017 wordt ingevoerd. Opel zet zich hiermee nu al in om testinstanties meer transparantie te bieden.

Emissies

Slim is sexy

Slimme technologie aan nog slimmere saloncondities.
Wees slim: kom langs en krijg slimme saloncondities.

Slim en sexy gaan perfect samen. Dat merkt u, als u naar de Opel stand komt op het autosalon tussen 14 en 24 januari. Onze stand staat vol aanlokkelijke modellen boordevol slimme technologie. U krijgt nu op al die modellen slimme saloncondities.

Of kom langs bij ons wij bieden u dezelfde condities!

Opel GT concept komt eraan

GT-concept

Een nieuwe kijk op Opel

Impressionant sportwagenconcept gaat in wereldpremière op het Autosalon van Genève.

Login

Who's Online

We hebben 37 gasten en geen leden online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok