BlogRead the Latest News

 

De garantie met een Plus

Een meerwaarde is meer waarde, een aanvullend voordeel, een plus!

Een plus aan kwaliteit, een plus aan service en daardoor ook een plus aan tevredenheid. Behr Hella Service plaatst met de compressorgarantie  plus vooral deze zaken in het middelpunt. Voor u betekent dat expertise over compressorvervanging in uw voertuig.

Het vervangen van een compressor vergt een complexe procedure waarbij op vele details moet worden gelet. Door geschoold personeel die verschillende trainingen gevolgd hebben over vervanging van Compressoren en spoelen van Aircosystemen, kunnen wij uw na vervanging van aircocompressor en een spoeling van uw aircosysteem. Uw een extra jaar garantie geven op de aircocompressor.

zo geniet u van 2 jaar garantie op de aircocompressor.

Compressor garantie plus NL

Bandenwissel

klaarvoordezomerbanden

In Rio de Janeiro staan straks duizenden topsporters klaar om sterke prestaties te leveren.

En uw zomerbanden: zijn die er ook klaar voor? Het is immers het moment om uw winterbanden rust te gunnen en te vervangen door uw zomerbanden.

Wij zorgen voor de bandenwissel en slaan uw winterbanden op in ons bandenhotel. Zo kunnen uw zomerbanden met u ver weg op hotel!

Nieuwe AUDI A4 met lichtoplossing van Hella

Volledige LED-achterlichtcombinatie met zeer homogene verlichting en dynamische richtingaanwijzer, lichtbesturingssysteem en kleinere verlichting, allen van HELLA.

HELLA rear combination lamp

Nieuwegein, maart 2016. De nieuwe Audi A4 is voor het eerst getoond op de International Motor Show (IAA) in Frankfurt am Main, Duitsland. De nieuwste generatie - generatie negen - van dit middenklasse model maakt indruk door de unieke combinatie van technologie en schoonheid die ook heel letterlijk wordt weerspiegeld in de verlichting van het voertuig. Verlichtingsexpert HELLA zorgt voor achterlichtunits met innovatieve LED-technologie, een lichtregelunit voor de koplampen, extra kleine lampen en een dakmodule met achterverlichting in het interieur.

De achterlichtcombinatie, gebaseerd op innovatieve LED-technologie, reflecteert het overduidelijke verlichtingskarakter van de fabrikant. Bijzonder opmerkelijk is de uitgesproken homogeniteit van het achterlicht, die goed zichtbaar is, ongeacht de kijkhoek.

Optioneel zijn bedienknoppen voor pechhulp en 112 in het bedieningspaneel te integreren. Voor het eerst kan de binnenverlichting in een middenklasser worden in- en uitgeschakeld of gedimd zonder aanraking, waarbij de gebruiker alleen maar zijn of haar hand dicht bij de lamp hoeft te houden.

Met het verlichtingsysteem voor het aansturen van de koplampen, onderstreept HELLA haar kracht in het combineren van verlichtings- en elektronica-oplossingen. Als zodanig regelt het systeem de dagrijverlichting, de positie van de LED-koplampen en het ´vegen´ van de richtingaanwijzer. In de toekomst kunnen hier ook extra lichteffecten worden geïntegreerd.

New Opel Ampera-e

Met zijn thermische generator is de Ampera-e een volledig elektrische wagen. Vandaar dat hij een subtiele “e” achter zijn naam krijgt, om aan te tonen dat de kleine benzinemotor compleet verdwenen is.

Opel belooft ons naar verluidt niet minder dan 29 nieuwe modellen tussen 2016 en 2020. Daar is deze e-Ampera er eentje van, al kennen we op dit moment nog niet veel verdere details. Enkel dat het hier om een compacte 5-deurs hatchback gaat met de accu onder de vloer, om de binnenruimte en plaats in de koffer niet te boycotten.

Opel belooft tenslotte nog “een grotere autonomie bij volle tank in vergelijking met de meeste andere elektrische auto’s” en een meer “betaalbare” prijs.

Bron : vroom.be

Login

Who's Online

We hebben 162 gasten en geen leden online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok