BlogRead the Latest News

 

NIEUWE BESTE VRIEND VAN HET GEZIN: DE INNOVATIEVE OPEL COMBO LIFE.


Vijfde modelgeneratie op basis compleet nieuw platform.


combo life header

  • Gloednieuw: nieuwe voertuigbouw tovert Combo van de vijfde generatie om in perfecte gezinswagen
  • Keuze: lange of korte versie, allebei beschikbaar met vijf of zeven zetels
  • XXL: van minimaal 597 liter tot maximaal 2.693 liter koffervolume
  • Typisch Opel: talrijke rijhulpsystemen en fantastisch infotainment
  • Uitstekend overzicht: head-up display en achteruitrijcamera met hoek van 180º
  • Stijlelementen van Opel: stevig en robuust design met kenmerkende gevleugelde koplampen
  • Binnenkort verkrijgbaar: verkoop van start in eerste helft 2018, leveringen in tweede helft

Opel zet zijn huidige productoffensief verder met de lancering van een ware allrounder: de nieuwe Opel Combo Life, een ideale gezinswagen vol innovaties, waarmee vrijwel alles mogelijk is. De Combo van de vijfde generatie is gebaseerd op een nieuwe voertuig­architectuur. De auto is zeer ruim en bijzonder praktisch en veelzijdig. Hij is uitgerust met één of twee schuifdeuren achteraan, en kan zowel besteld worden in korte (4,40 meter) als in lange versie (4,75 meter) en als vijf- of zevenzitter. Met de nieuwe Opel Combo Life wordt men snel de held van het lokale sportteam, want het hele zevenkoppige team plus uitrusting kan probleemloos naar de volgende match gebracht worden. Niets staat een grotere gezinsplanning in de weg want de nakomelingen rijden veilig mee op de drie individuele achterzetels, uitgerust met ISOFIX-haken voor kinderzitjes, terwijl ze genieten van het prachtige uitzicht naar boven dankzij het panoramadak. En ook vrienden zullen de gulle ruimte op prijs weten te stellen wanneer ze vragen om de nieuwe Opel Combo Life te mogen lenen voor hun trip naar de dichtstbijzijnde Zweedse meubelwinkel.

combo life header2

Maar wat nog opvallender is: de nieuwe Opel Combo Life legt de lat voor technische ambitie heel wat hoger binnen dit segment, en tilt de veiligheids- en comfortniveaus naar nieuwe hoogtes. De auto is uitgerust met technologieën en rijhulpsystemen die ons al bekend zijn van het compacte en het SUV-segment, zoals de waarschuwing voor slaperigheid bij bestuurders (Driver Drowsiness Alert), de achteruitrijcamera met een hoek van 180° en vogelperspectief, het head-up display en IntelliGrip, maar ook met comfort­systemen zoals verwarmde zetels en een verwarmd lederen stuur. De jongste telg in Opels aanbod aan rijhulpsystemen is Flank Guard, obstakeldetectie voor de zijflanken. Het helpt de bestuurder bij het manoeuvreren aan lage snelheden. Bovendien is de nieuwe Opel Combo Life een zeer aangename verschijning dankzij zijn krachtige verhoudingen die voor een sterke, robuuste uitstraling zorgen.

"Gezinnen zullen dol zijn op deze veelzijdige, ruime nieuwkomer met een
uitstekend aanbod ultramoderne rijhulpsystemen die rijden veiliger en
reizen aangenamer maken.”

"De nieuwe Opel Combo Life staat centraal in ons productoffensief. Gezinnen zullen dol zijn op deze veelzijdige, ruime nieuwkomer met een uitstekend aanbod ultramoderne rijhulpsystemen die rijden veiliger en reizen aangenamer maken”, zegt Opel-CEO Michael Lohscheller. "Deze auto biedt het merk een enorm groeipotentieel, en geeft ons de kans het belangrijke segment van de kleine vans met hernieuwde kracht te betreden."

 

bron www.opel.be

TIPDAG REMMENCHECK


LAAT UW REMMEN REGELMATIG IN onze WERKPLAATS CONTROLEREN!

REMMENCHECK

Remvoeringen
Een remvoering kan afhankelijk van het voertuig, de rijstijl en het gebruik verschillend lang houden. De tijdsduur kan hier van 15.000 km-80.000 km reiken. Dit is afhankelijk van het feit of men bijvoorbeeld veel in de stad (stop and go-verkeer) rijdt of vaak de motorrem gebruikt.

Het ideale vervangingstijdstip van de remvoering hangt af van de individuele slijtage. Bij een bandenwissel in de vakwerkplaats biedt zich echter de controle bij de demontage van de banden aan. Bij nieuwere voertuigtypes is er vaak een elektrische slijtindicator die gaat branden zodra het frictiemateriaal onder een bepaalde dikte komt.

Remvloeistof
De controle van de remvloeistof kan uw werkplaats snel en eenvoudig uitvoeren. Wij adviseren u de remvloeistof iedere 2 jaar volledig te vervangen, omdat deze water kan aantrekken en daardoor aan werking kan verliezen.

 

bron:https://www.hella.com/cardriver/nl/Remmencheck-749.html

Garage VDS is TURBOSPECIALIST!


Met het unieke TurboPartner concept van Turbo’s Hoet zijn wij als garagist een specialist in het vervangen van turbo’s.

Als TurboPartner kunnen wij profiteren van de voordelen op het gebied van technische ondersteuning. Als TurboPartner kunenn wij namelijk rekenen op professionele ondersteuning vóór, tijdens en na de montage van een turbo van Turbo’s Hoet. Een ander belangrijk voordeel voor TurboPartners is de unieke Geen Gezeur Garantie. Hierdoor kunnen we jullie optimale zekerheid en kwaliteit bieden.

TURBOPARTNER NL

Gebruik de airco ook in de winter

Gebruik de airco ook in de winter

De meeste mensen associëren airconditioning met de zomer. Toch is de airco ook zeker in de herfst- en wintermaanden van groot belang. Het aircosysteem zorgt namelijk niet alleen voor de temperatuur, maar ook voor het drogen van de lucht. Daardoor verdwijnen de beslagen ramen en heb je als bestuurder optimaal zicht. 
 

Vocht en beslagen ramen

Bij regen of sneeuw zorgen natte kleren en paraplu’s voor veel vocht in de auto. Een goed werkende airco filtert het vocht uit de lucht. Aircosystemen die regelmatig gebruikt én onderhouden worden, zorgen dus ook in de winter voor extra veiligheid en comfort. Als de airco regelmatig gebruikt wordt, is dit bovendien voordeliger voor de levensduur. Het verlies van koudemiddel wordt namelijk beperkt en daarmee worden dure reparaties voorkomen.

HELLA adviseert om de airconditioning elke maand minimaal een aantal minuten in te schakelen, zodat de compressor en afdichtingen gesmeerd blijven en het systeem optimaal zijn werk kan doen. In veel auto’s gaat de airconditioning automatisch aan als de ontwasem-functie van de voorruit wordt aangezet. Als dit niet automatisch gebeurt, moet de airconditioning handmatig worden aangezet.

Aircocheck

Ook een jaarlijkse aircocheck wordt aangeraden. Leidingen en afdichtingen kunnen verouderen, uitdrogen en lek raken. Dit leidt tot verdamping van het koudemiddel waardoor de werking van de airco wordt beperkt. In de werkplaats worden de compressor, de condensor, de verdamper en het expansieventiel gecontroleerd op de juiste werking. Bij een uitgebreide servicebeurt worden ook de afdichtingen gecontroleerd en de filterdroger vervangen.

Airco werkt mogelijk niet bij vorst

Bij vriestemperaturen is het mogelijk dat uw airco helemaal niet werkt. Het koudemiddel in het aircosysteem verdampt van vloeibare naar gasvormige toestand. Hiervoor is warme buitenlucht nodig. Als de buitenlucht die door de aircoverdamper gaat onder het vriespunt ligt, kan deze verdamping niet plaatsvinden en functioneert het aircosysteem niet. Het systeem wordt dan door verschillende sensoren automatisch uitgeschakeld. Na enige tijd rijden wordt het warmer onder de motorkap en dan kan het zijn dat de airco vanzelf weer inschakelt.

 

bron  13-12-2017  Hella 

Login

Who's Online

We hebben 202 gasten en geen leden online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok