Wij  werken met diagnose apparatuur van hella Gutmann solutions


Met behulp van ons speciale voorziene uitleesapparatuur en trainingen van GMTO - Sergonye diagnostic - vab- opel zijn wij in staat een diagnose te stellen via EOBD.
Opgeslagen fouten uitlezen of wissen.
Onderhoudsinterval aanpassen of wissen.
Programmeren van elektronische onderdelen.
Parameters bekijken van bepaalde systemen in een voertuig.

Ook hebben wij uitleesapparatuur ter beschikking voor het uitmeten van oudere voertuigen.

Storingsdiagnose

Snel weer op weg begint met de juiste diagnose!

Moderne auto’s beschikken over veel elektronica. Wanneer zich een storing voordoet verschijnen brandende controlelampjes op het dashboard en klinken waarschuwingspiepjes. Bij raadpleging van het instructieboekje wordt meestal aangegeven direct naar de garage te gaan.

De storing wordt automatisch opgeslagen in het elektronisch geheugen. Maar wat is er precies aan de hand?

Om de juiste diagnose te kunnen stellen moet de auto aangesloten worden op moderne diagnoseapparatuur die de storing of fout uit het geheugen kan uitlezen. Wanneer de storing is uitgelezen moet deze uiteraard nog worden verholpen, hiervoor is kennis, kunde en vaardigheid een vereiste. Garage Van Der Steen beschikt over de modernste diagnoseapparatuur en zeer goed opgeleide vakkundige monteurs. Hierdoor helpen wij u ook bij een storing snel weer op weg!

 

 • Onderhoud & herstellingen +

  Wij herstellen uw defecte voertuig Koppeling versleten, distributieriem aan vervanging toe, of erger nog motorschade? Ook voor al deze technische werkzaamheden hebben wij alle equipment en kennis in huis om uw probleem snel en vakkundig op te lossen. Of het nu een herstelling is aan de motor, het airco systeem of een probleem in het comfort management van uw wagen, wij helpen u graag verder Read More
 • Storingsdiagnose +

  Een nauwkeurige diagnose op uw voertuig Moderne wagens zitten bom vol met elektronica. De systemen worden complexer, en storingen steeds moeilijker op te sporen. Om snel en accuraat diagnose te kunnen stellen aan de wagens van vandaag investeren wij als garage in diverse diagnosetesters en meetapparatuur. Deze systemen stellen ons, samen met de toegang tot de technische data van de diverse constructeurs, in staat om een correcte diagnose te stellen aan de wagens van vandaag en morgen. Naast equipment is de juiste kennis van de diverse systemen natuurlijk een must voor de moderne technieker. Daarom investeren wij ook fors in kennis. Wij worden jaarlijks meermaals bijgeschoold door diverse trainingsinstanties, zodat ook zij op de hoogte blijven van de laatste nieuwe systemen, en diagnose kunnen stellen aan de meest complexe elektronica systemen. Read More
 • Banden service +

  Winter- zomerbanden stockage Read More
 • Autokeuring of apk keuring +

  Wij kijken u wagen na voor de technische keuring, en stellen eventueel gebreken vast. Indien wenst kunnen wij met uw wagen naar de technische keuring, mits op afspraak.
 • Ruitenvegers +

  Altijd goed zicht ook bij slecht weer! Read More
 • Airco service +

  Wilt u onaangename geurtjes voorkomen? Houd dan uw airco in topconditie met onze Airco Service. Uw airco vullen we met plezier! Read More
 • Vervangvoertuig +

  Wij beschikken over een vervangwagen, tevens een leenfiets waar u kosteloos gebruik van kan maken.
 • 1
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok