The TeamOntdek de werkende kracht van garage VDS

Uw auto krijgt bij ons alle aandacht!

Eerlijke service voor een correcte prijs!

Wij als klein familie bedrijf willen u een korte beschrijving geven wie wij zijn:

Team VDS

IMG 20170316 095424

Willy Van Der Steen

Zaakvoerder - Carrosserie 

Willy Van der Steen is de zaakvoerder. Samen met zijn partner hebben ze de zaak ruim 30 jaar geleden opgestart in Poppel. 

Willy runt vooral de carrosserieafdeling. Door zijn jarenlange ervaring staat hij in de streek bekend als een dynamisch persoon dat kwaliteitsvol werk leverde. Deze solide reparatie werd door de jaren heen alleen maar sterker
 

 

IMG 20170316 095721

Paula Aerts

Receptie - Verkoop - boekhouding

Paula is partner van Willy, zij neemt het onthaal en de verkoop van nieuw en tweedehandse voertuigen op zich.

Paula heeft een ruime kennis betreffende al het papierwerk wat betreft documenten, registraties voertuigen. Door de voortdurende wijzigingen moet zij zich regelmatig laten bijscholen via de federatie van garages.

 

 

IMG 20170316 095529

Jan Van Der Steen

Diagnose - (elektro) Mechanieker -Magazijnier

Jan is de zoon van Willy en Paula. Met regelmatige bijscholingen blijft hij bij met de hedendaagse techniek om een juiste diagnose te kunnen stellen aan uw wagen. 

Een elektro - mecanicien is zowat de huisarts voor een motorvoertuig. Jan doet het nazicht en het onderhoud van de voertuigen. Hij spoort defecten op en vervangt in samenspraak met de klant de slecht werkende onderdelen.
Jan is een goede mecanicien en kan zowel met mechanische als elektronische onderdelen overweg. Hij heeft dan ook een boeiend job, waarbij hij regelmatig iets nieuws leert.
Het magazijn is ook een onderdeel van Jan zijn verantwoordelijkheden, hij zorgt dat het magazijnbeheer en bestellingen op een vlotte wijze kan verlopen.

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok