Carrosserie Van der Steen is al meer dan 30 jaar een gevestigde waarde in Ravels en omstreken.

De carrosserie staat garant voor kwaliteit en duurzaamheid.
Autoschade komt altijd ongelegen ; daarom hechten wij het grootste belang aan een klantvriendelijke ontvangst en een vlotte service. Wij helpen graag bij de administratieve afhandeling van uw schadedossier en bieden bijstand en advies waar mogelijk .

 

 • Erkende auto carrosserie +

  HET EUROGARANT CARROSSERIEBEDRIJF VERZEKERT U: -Een verzorgd kwaliteitswerk gewaarborgd door een garantiebewijs -Een uitrusting die beantwoordt aan de Europese normen -Het gebruik van originele wisselstukken en een herstelling volgens de richtlijnen van de constructeur -Een geïnformatiseerd bestek
 • Schadeherstelling +

  Complete herstelling van uw schade van a tot z geregeld!
 • Glasherstelling van autoruiten +

  Een ster in uw voorruit duikt soms onverwacht op. Deze ster kan jarenlang in uw ruit blijven zitten, maar ook na enkele dagen al doorbarsten zodat uw voorruit volledig gekraakt is. Op zich levert dit niet meteen een veiligheidsrisico op, maar de zichtbaarheid op de baan kan hierdoor fel verminderen. Alles is uiteraard afhankelijk van waar de barst zich bevindt. Ook zijruiten worden door ons vakkundig vervangen na bijvoorbeeld een inbraak of ongeluk.
 • Spotrepair, druk de prijs van de herstelling +

  Een ongeluk is snel gebeurd. En in veel gevallen kunt u er zelf helemaal niets aan doen:een kras in uw deur, er zit een deuk in uw motorkap,… Allemaal zaken die perfect hersteld kunnen worden. De spotrepair biedt heel wat voordelen ten opzichte van de klassieke herstelmethode voor carrosserieschade. Eerst en vooral hoeft men niet alle delen te demonteren, wat heel wat werkuren en dus ook kosten bespaart. Daarnaast hoeven de naastliggende onderdelen niet gespoten te worden, wat dan weer een besparing is in verf en lak.Spotrepair zorgt voor lokale herstelling van schade aan de wagen. Schade die kleiner is dan een A4 blad kan normaal gezien met spotrepair hersteld worden.
 • Herstelling van kunststof zowel bumpers als koplampen +

  Herstelling van bumpers, sierlijsten, alles is mogelijk. Zijn uw koplampen wazig van schijn, deze kunnen wij terug opfrissen zonder nieuwe lampen te kopen, dit drukt de prijs. En u kunt weer veilig de weg op.
 • Laat uw carrosserieschade uitdeuken zonder spuiten +

  Met uitdeuken zonder spuiten bedoelt men eigenlijk dat u plaatwerkschade gaat repareren waar er geen beschadiging van lak aanwezig is. Een gewone “deuk” dus, waar de verf nog volledig intact is. Meestal gaat het hier om parkeer-, vandalisme- of hagelschade.Soortgelijke schade kan perfect hersteld worden zonder de auto te moeten herspuiten via het uitdeuken van de desbetreffende, beschadigde stukken. Met behulp van een stalen tool oefent men aan de achterzijde druk uit en plaatst men aan de voorzijde een lamp die op de schade geprojecteerd is. Op deze manier kunnen wij als hersteller zien in welke mate de deuk teruggebracht moet worden.De methode van uitdeuken zonder spuiten zorgt voor een fikse besparing op vlak van herstelkosten .
 • Autolak poetsen , Waxen +

  Kleine krasjes, geen probleem, na poetsen van de wagen zijn de meeste kleine krasje verdwenen. Wil je graag een extra waxlaag voor betere bescherming van de lak, hier kunnen wij u ook mee verder helpen
 • Totale restauratie van oltimers +

  Het herstellen, restaureren en terug mooi maken van een oldtimer neemt heel wat tijd in beslag. Er is namelijk veel meer nodig dan enkel een nieuw laagje verf om een oudere wagen terug op de baan te krijgen. Uiteraard is veel afhankelijk van de toestand waarin de oldtimer zich bevindt. Daarom bekijken wij samen met u wat de uit te voeren werken zijn aan uw pareltje en zorgen we ervoor dat u binnenkort terug de straat op kunt met deze mooie klassieker. Mensen die een oldtimer willen aankopen maar hier eigenlijk niet veel kennis van hebben kunnen ook steeds terecht bij ons voor vrijblijvend advies.
 • 1
Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok