BlogRead the Latest News

 

 

Geniet van een prachtig zicht in Grandland X, Crossland X, Insignia Sports Tourer, Insignia Country Tourer, Zafira en nieuwe Combo Life

 

Opel Crossland X 304872 1
 

Eindelijk is de lente daar! De grijze lucht kleurt blauw en het is 's avonds langer licht. Alles ziet er dus goed uit, en het ziet er nog beter uit door de grote panoramadaken van Opel. De autobouwer biedt op tal van modellen een glazen dak van hoge kwaliteit dat een uniek panoramisch zicht biedt. Zo kan genoten worden van de helderblauwe lucht en de sterrenhemel vanuit een geheel nieuw en onverwacht perspectief in de SUV-nieuwkomer Grandland X, de Sports Tourer en Country Tourer versies van vlaggenschip Insignia, de stads-SUV Crossland X, de Zafira met tot zeven zitplaatsen en de gloednieuwe Combo Life.

'De panoramadaken in onze Opel-modellen maken van elke rit een uitzonderlijke ervaring. De passagiers op de eerste en de tweede rij hebben een perfect uitzicht, wat voor nog meer plezier en avontuur zorgt. En de Grandland X, Insignia Sports Tourer en co zien er heel stijlvol uit met het hoogwaardige glazen dak', zegt Peter Küspert, Opel Managing Director Sales & Marketing.

De twee SUV-nieuwkomers Opel Grandland X en Opel Crossland X zien er aantrekkelijk uit met hun sportieve design en optionele tweekleurige lak, en het panoramische glazen zonnedak opent nieuwe horizonten. Het glazen dak zorgt tegelijk voor een in licht badend interieur. Bij te fel zonlicht biedt een elektrisch zonnescherm bescherming voor de passagierscabine.

In de Opel Insignia Sports Tourer en Insignia Country Tourer voelen passagiers zich ook dicht bij de zon. Het elektrische panoramische glazen schuifdak van 1400 x 860 millimeter strekt zich uit over de hoofden van de passagiers achteraan en geeft het sportieve vlaggenschip van Opel een bijzonder verfijnde toets. Het beschikt ook over een zonnescherm en is eenvoudig te sluiten met de centrale afstandsbediening. Insignia-rijders kunnen bovendien de voorkant van het dak zo instellen dat het een beetje omhoog komt, tegen de hinderlijke luchtweerstand. Het elegante glazen openklapbare schuifdak is uitgerust met extra functies zoals preselectie en antiklembeveiliging.

De Opel Zafira geeft de inzittenden het gevoel dat ze op vakantie zijn van zodra ze aan hun rit beginnen. De panoramische voorruit gaat over in het panoramische schuifdak en biedt een vrij uitzicht dat vergelijkbaar is met dat van een vliegtuigcockpit. De voorruit strekt zich uit van de motorkap tot bijna aan de B-stijl, terwijl het panoramische zonnedak met elektrische zonnewering tot aan de achterkant van de auto reikt, waardoor de sfeer in het interieur nog lichter en luchtiger wordt. De flexibele bestelwagen met maximaal zeven zitplaatsen is een veelzijdige, stijlvolle reisgenoot voor het hele gezin.

Binnenkort wordt het portfolio van Opel-modellen met een prachtig uitzicht aangevuld met de nieuwe Opel Combo Life. Het panoramadak (standaard op Innovation, optioneel op Edition) zorgt niet alleen voor een met licht overgoten interieursfeer, het is ook uiterst praktisch. Indien de wagen voorzien is van een panoramadak, is de Combo Life bovendien uitgerust met een opbergvak in het midden van het dak, inclusief ledverlichting. In deze configuratie is er in de nieuwkomer ook een opbergruimte van 36 liter geïnstalleerd boven de hoedenplank in de koffer. Zo kan ruimte die normaal verloren gaat toch benut worden, zonder het zicht via de achteruitkijkspiegel op het verkeer achter de wagen te belemmeren.

Grandland X, Crossland X, Insignia Sports Tourer, Insignia Country Tourer, Zafira en Combo Life met panoramadak – zes voertuigen uit Rüsselsheim die de lente aankondigen.

Opel Grandland X 307320 1

 

bron pressroom opel.be17.04.2018

Login

Who's Online

We hebben 165 gasten en geen leden online

Cookies make it easier for us to provide you with our services. With the usage of our services you permit us to use cookies.
Ok